Mladší žačky pojedou na finále ZHP

09.03.2020 10:14

V neděli, 08.03.2020 mladší žačky vybojovaly v Řevnicích postup do litvínovského finále. To už se ví. Ale jak k tomu došlo, to bylo až do teď tajemstvím :-). 
Neúčastí Litvínova z důvodu nemoci se turnaj smrsknul na Bakov, Huť, Březno a Most. Most byl jako vždy příjemným oživením turnaje. 

V 8:30 jsme nastoupili proti Staré Huti. Na týmu bylo vidět, že zápasová pauza byla velká, kombinace vázla a kupily se nepřesnosti. Proto jsme uzavírali poločas smírně 7:7, Huť skvěle táhla v útoku Ester Sedláčková (autorka všech branek Huti v tomto utkání). V druhém poločase jsme ale zabrali a zápas dotáhli do vítezného konce se skóre 17:15. Střelci na naší straně: Anežka Holdová 5, Zuzana Bobková 8, Betty Houserová 1 a nová posila, Anetka Doudová 1. Velkou zásluhu na tom měly Ondrovy hlasivky :D

V 10:45 děvčata nastoupila k utkání s Baníkem Most. V prvním poločase jsme si nechali soupeře poodskočit příliš opatrnou hrou 4:9 a druhý poločas jsme hráli již volněji, jelikož toto utkání se nepočítalo do naší oblasti. Závěrečné skóre 10:17 naznačilo, že jsme utkání úplně nevypustili, ale Most byl bez příkras v tomto utkání lepším celkem a porazil nás zaslouženě. 
Střelci :Anežka Holdová 4, Zuzana Bobková 6. 

Ve 12:45 jsme nastoupili k rozhodujícímu utkání, našemu oblíbenému derby s Březnem. Volný čas mezi utkáními jsme využili ke "slovní masáži" celého týmu, tolik toho od nás děvčata již dlouho neslyšela :-)) Nástup do prvního poločasu byl famózní, skóre 8:3 odpovídalo hře. Do druhého poločasu si naše děvčata řekla, že už na nás byla moc hodná a trochu ubrala, skóre bylo 5:6, celkem jsme Březno přehráli 13:9 a NA POHÁR SE JEDE! 
Střelci: Anežka Holdová 8, Zuzana Bobková 4, Betty Houserová 1. 

Gratulace týmu. 

Výsledky zde...

Sestava (včetně nováčků)
(B) - Růžičková Yveta, Ponocná Renata
(O) - Hejlová Lucie, Rejzková Květa, Rejzková Lenka, Žulkevičová Zuzana, Bechyňová Johanka
(Ú) - Holdová Anežka, Bobková Zuzana, Houserová Alžběta, Doudová Aneta, Sajdlová Anna