ZIMNÍ TURNAJ STŘEDOČESKÉ OBLASTI

23.01.2010 11:55

koedukované žactvo 

V sobotu 16. 1. 2010 se družstva mladších žákyň a mladších žáků z oddílu TJ Sokol Bakov nad Jizerou zúčastnila zimního halového turnaje, který se konal ve Spojích Praha.

Sestava:          brankář: Cimrmanová Tereza

                        obrana: Kraušnerová Lucie

                                      Bímová Veronika

                                      Tichá Monika

                                      Vančurová Barbora

                                      Ambrožová Karolína

                                      Burianová Veronika

                        útok:     Najmanová Sabina

                                      Křibská Tereza

                                      Masaryková Anna

Mladší žákyně

Bakov - B : Tymákov - A        2:30

Na první zápas se mladší žákyně dostavily ihned po příjezdu bez jakékoliv rozcvičky, protože se na turnaj nedostavilo jedno z družstev. Nám nečekaně onemocněla důležitá hráčka z útoku Martina Černá, do útoku tím pádem šla hráčka z obrany: Masaryková Anna, která také několik branek střelila.

Už při nástupu bylo jasné, že dívky z družstva Tymákov ,,A,, mají před našimi žačkami navrh. Zápasy se hrály 2x15 minut a my za první poločas obdržely 19 branek a naopak žádnou jsme nedaly. V druhém poločase, hned na začátku, dala branku Tereza Křibská, která se zasloužila i o naši druhou branku.

Branky:           Tereza Křibská: 2

 

Bakov - B : Bakov - A        10:20

Naše děvčata si před začátkem zápasu s bakovskými žáky věřila. Nicméně byla vidět u kluků jasná převaha, co se týče útoku, a naše děvčata už prohrávala o dva góly. Náš útok zamyslel a zmenšil náskok kluků o jednoho góla, ale potom z naší strany dlouho žádná branka nepadla a kluci měli náskok 2:10. Zápas byl pěkný, ale náš tým na kluky nestačil. Utkání skončilo 10:20.

Branky:           Sabina Najmanová: 3    

                      Tereza Křibská: 4

                      Anna Masaryková: 3

 

Bakov - B : Tymákov - B         5:11

Toto utkání bylo už od nástupu napínavé. Po shlédnutí hráčů z Tymákov ,,B,, jsme si mysleli, že by naše žačky mohly mít šanci a také že měly. Zápas byl nejdříve vyrovnaný. Potom přestal útok dávat branky a obrana hodně gólů dostala. První poločas skončil 4:8. Začátkem druhého poločasu jsme doufali, že naše holky náskok doženou. Za druhý poločas jsme ale daly jen jednu branku a Tymákov tři. Zápas skončil vítězstvím družstva Tymákov 5:11.

Branky:           Sabina Najmanová: 3

                      Tereza Křibská: 1

                      Anna Masaryková: 1

 

Bakov - B : Modřany        11:12

Tento zápas byl nejvyrovnanější, který naše děvčata sehrála. Utkání se každou minutou přetahovalo o jednoho góla. Poločas skončil remízou 8:8. Druhý poločas to vypadalo, že naše děvčata vyhrají, ale družstvo Modřan nám nasázelo rychlé čtyři góly, které jsme doháněly do konce utkání. Utkání skončilo vítězstvím Modřan.

Branky:           Sabina Najmanová: 5

                      Tereza Křibská: 6

 autorka: Tereza Bušová