Zimní halový turnaj ml. žaček, 1. část (Řevnice)

22.01.2019 14:41

Tak máme první půlku za sebou a těšíme se na odvety v Litvínově :-) 

1. Bakov : Březno (11:4)
První utkání bylo trochu nervózní, maličko vázla souhra, ale střelecky se holky chytily a výhra 10:4 byla zasloužená. Nastoupili i nováčci v našem týmu a zahráli si pěkně. Jelikož jsme si hned v prvním utkání vyšachovali halvíka a beka (jejich vlastním karambolem), byli jsme rádi, že jelo 10 děvčat :-). Bilance...Bobek boule na čele, Lucka odřená brada a poškozená rovnátka. 

2. Bakov : Modřany (6:6)

Tohle utkání vyloženě zamrzelo, nebo spíše zamrzel výsledek. Měli jsme na výhru, ale přišli jsme o ni chybami v obraně a několika slabšími chvilkami brankářky. Asi měla Čokoláda málo čokolády. Naděje na 2 body svitla půl minuty před koncem, kdy měla Kačenka možnost šestky, ale Měsíc potemněl a Kačenka sice dala parádní branku, jenže s přešlapem :-(

3. Bakov : Most (1:8)

Tohle utkání nám vyloženě nesedlo. Celou dobu jsme tahali za kratší stranu provazu a koncovka se vyloženě nedařila. Asi měly holky hlad, oběd byl až po tomto utkání. Poučení pro příště? Najíst se :-) Soupeř měl zkrátka při koncovce chladnější hlavu a proměňoval šance. Na nás se lepila smůla. 

4. Bakov : Litvínov (7:10)

Opět trochu nešťastné utkání. Děvčata měla šanci minimálně na remízu, Litvínov měl ale kvalitní útočnici, která si myslela opak a dala nám to jasně najevo. No, v odvetě se nám třeba zadaří. Herně bylo utkání z naší strany celkem slušné. Souhra se postupně zlepšovala. I nováčci hráli pěkně. 

5. Bakov : Žatec (13:10) 

Nervózní utkání, možná se už maličko projevila únava, trochu vázla souhra. Děvčata měla na víc (na lepší skóre), ale výhra se počítá. To dopilujeme a v odvetě to bude lepší :-) 

6. Bakov : Stará Huť (0:14)

Holky, když do toho jdete s tím, že dostanete nařezáno, dostanete pravděpodobně nařezáno. Huť má v útoku "jinou ligu", pravda, jejich střelkyně je trochu odrostlejší než naše obrana, což dokázala tím, že nám 5 minut před koncem zlikvidovala dvěma střelami brankařku (při stavu 10:0 to bylo asi trochu zbytečné). Do branky šla Simča, stejně říkala, že by si to ráda vyzkoušela :-) , tak se chopila šance. 

 

První půlka turnaje proběhla dobře, chmurné představy ze začátku sezóny, že budeme jen do počtu v lize i v turnajích, se nepotvrdily, za což jsme rádi, děvčata do toho jdou s vervou, čímž vynahrazují handicap mladšího věku a je vidět, že je to baví. A to je sakradobře! V sestavě nám chyběly zraněná opora Rozka a nováček Lenka (nevolnost) a v útoku nováček, nadějná ...nadějné...nadějný Hopík, alias Áňa Fialka (nachlazení). 

 

Sestava: 

Yveta - Bobek,Lucka, Žužu, Mišurka, Simča - Kačenka, Anežka, Betty, Květa. 

Bakov, do toho! 

Galerie zde...