Ženy si zahrají II. Ligu

12.06.2018 22:59

Bakovské ženy zakončily již druhou sezónu v kraji po sobě se 100% úspěšností, tedy bez jediné prohry, a letos i s bezpečným náskokem 8 bodů na druhé Čakovice. Celkem se tedy za tento ročník jedná o 12 vítězných zápasů a příznivé skóre 237:151.

Předváděné výkony po tyto 2 sezóny a celkový úspěch pramení v právo postupu do II. ligy žen „A“, které se děvčata jistě velmi kvalitně zhostí, a to již při prvním zápase, který je čeká 26.8.

Všem děvčatům zapojeným ať stabilně, tak výpomocně v těchto sezónách patří velká gratulace ze strany oddílu a trenérů, a rovněž tak obrovské poděkování za tak skvělou reprezentaci našeho města, oddílu a sportu.

Ženy s velmi omlazeným kádrem čeká těžká první sezóna v nově ustáleném systému ligy a s ním spojená spousta výjezdů na hřiště silných soupeřů ze západočeského a severočeského kraje.
Proto velmi ocení maximální fanouškovskou podporu při domácích zápasech, které budou vždy oznámeny vyvěšenými plakáty. Stejně tak se na stránkách zveřejní kompletní rozpis zápasů.

Držme jim tedy palce do nadcházejících výzev a bojů o udržení, či postup.

Holky DĚKUJEME!!!