Uplynulý víkend byl pro Bakovskou házenou velmi úspěšný!

10.10.2022 08:28

V sobotu naše mládežnická družstva odjela bojovat o body na Spoje, kde na naše účastníky čekala i ČT! Reportáž naleznete v archivu ČT zpráviček na déčku z 8.10.2022. Výsledky doplníme později.

https://decko.ceskatelevize.cz/zpravicky

V sobotu odehrály první zápas dvoukola i naše ženy které porazily Most suveréně 26:13 (15:8).

V neděli v 11:00 naše ženy čekal tvrdší oříšek a to ženy z Přeštic. Ovšem naše holky na soupeřky vlítly a celý zápas si v klidu kontrolovaly vedení. Z mého pohledu musím říct, že celý tým odehrál excelentní utkání a i fanouškovská kulisa byla vyjimečná! Naše holky nakonec vyhrály 22:20 (13:9)

Po zápase žen od 13:00 odehráli důležité utkání o body i muži v rámci II. ligy A proti Modřanům. Zápas byl vyrovaný a řekněme hlavně o obranách. Poločas 7:6 o tom mluví jasně. Po začátku druhé půle měl soupeř výhoz a díky našim ztrátám v útoku se dostal i na chvilku do vedení. Ovšem, v posledních týdnech, výbroně chytající Smejkal byl proti a s ním souhlasili i pánové z útoku a začli tam sázet jeden gól za druhým! Z útoku nelze nikoho vyzdvihnout naplno, ale skvělý comeback po zranění měl Dominik Prokeš, který dal skvělých 9gólů! V druhé půli padlo už více gólů a utkání skončilo 19:15 a tím jsme získali veledůležité body k udržení se v 2. lize.
Sestava:
B: Smejkal, Grégr
O: Bárta (ŽK), Bartoň(ŽK), Maršík(ŽK), Svoboda, Bentsa, Štěpánek, Bareš
Ú: Čučka (K, 6), Černý (4), Prokeš (9), Matohlína, Švonc, Beran

Pro zajímavost přidáváme i průběžnou tabulku střelců našich mužů:

Čučka        42gólů
Černý         35gólů
Prokeš        18gólů
Háže           12gólů
Matohlína    9gólů
Švonc          5gólů
Beran           4góly
Bárta            2góly
Kobera         1gól

 

Děkujeme za podporu!

 

JEDNOU BAKOV, NAVŽDY BAKOV!!!