Nadstavbový turnaj 26.5.2013 ml.žáci

03.06.2013 18:45

POSTUP MLADŠÍCH ŽÁKŮ NA POHÁR

V neděli 26.5. se bakovští mladší žáci zúčastnili nadstavbového turnaje v Řevnicích, kde hráli o postup na Pohár ČR. Žáci o důležitosti turnaje věděli již při odjezdu a odjížděli rozhodnuti zápas vyhrát. Jejich odhodlání nenabourala ani velmi nepříznivé počasí (7°C a celodenní déšť).

První zápas proti věkově staršímu a herně lepšímu mužstvu Modřan žáci prohráli v poměru 3:22. V druhém poločase, kdy bylo víceméně o výsledku již rozhodnuto, si kluci zkusili hru na jiných postech a díky tomu Kryštof poprvé zažil radost ze vstřeleného gólu.

Druhý, o postupu rozhodující zápas, byl vyrovnanější než ten první. Kluci se hned na začátku utkání dostali do vedení, které již nepustili a vyhráli v poměru 15:6.

Kluci hráli v sestavě brána - David Trakal, obrana - Míla Hitrik, Fanda Masopust, Kryštof Honc (1 gól), Honza Kroupa, Honza Kučera a Filip Beneš, útok - Zdeněk Čučka (15 gólů), Kuba Krejčí (2 góly) a Honza Beran.

Poháru, na který se kluci díky výhře s Řevnicemi dostali, se účastní nejlepší mužstva z celé republiky. Pro naše mladší žáky to bude velká zkušenost a musíme si uvědomit, že i kdyby skončili na Poháru ČR na posledním místě, je to stále šesté místo v republice, tedy i na světě.