15. kolo Sokol Bakov nad Jizerou X TJ Sokol Nezvěstice - II. liga

03.05.2010 21:17

Sokol Bakov nad Jizerou - TJ Sokol Nezvěstice 16:18 (7:8)

I. poločas
Tento zápas se od počátku vyvíjel v náš neprospěch. Nezvěstický útok byl velmi produktivní a nám se nedařilo držet krok.
V obraně nás přehrávali především ve hře jeden na jednoho pří náběhu na brankoviště. Navíc jsme dostávali branky i z kraje, kde jsme nedostatečně bránili vyšlapujícího útočníka. Přesto jsme se vzchopili a nalezli takovou obranou hru, kterou jsme soupeři hodně znepříjemnili tah na branku. Začali jsme také dávat góly a dotáhli až na poločasový jednobrankový rozdíl 7:8.
 

II. poločas
V druhé půlce se nám tolik nedařilo střelecky. Nedávali jsme góly a tak nám soupeř zákonitě utekl až na rozdíl třech branek. Škoda našich neproměněných střel na branku. V obraně jsme dělali stále stejné chyby a následně dostávali další a další branky. Zápas jsme však nevzdali a dokázali dotáhnout na 16:17 dvě minuty před koncem zápasu. Naneštěstí jsme udělali další chybu v obraně a tak jsme přišli o možnost vyrovnání. Nakonec jsme tedy prohráli, i když bod za remízu či dva za vítězství nebyli zase tak moc daleko.

 

auto textu: Jan Štěpánek